Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

World of Tanks
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

officiële world of tanks gelicentieerde telefoonhoesjes van deindesign

World of Tanks is een teamgebaseerd MMO-actiespel gewijd aan gepantserde oorlogsvoering tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna. Je arsenaal bevat meer dan 600 gepantserde voertuigen van verschillende landen zoals Duitsland, de Sovjet-Unie, de VS, Frankrijk, het Verenigde Koninkrijk en nog veel meer. Vijf grote tankklasses zijn beschikbaar in het spel, elk met zijn eigen sterke punten en rollen op het slagveld.

Tanks zijn beschermd tegen stoten en dat zou je telefoon ook moeten zijn. En als je toch een hoesje besteld, waarom dan niet met een mooi World of Tanks design? Kies je favoriet en laat je vaardigheden als commandant zien op het slagveld!

Onze exclusieve World of Tanks designs zijn niet alleen beschikbaar voor je smartphone, maar ook voor tablets en folies.

Level up jouw elektronische apparaten met de World of Tanks x DeinDesign collectie!

Loading