Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

Ali Gulec

Ali Gulec Designs

Kies een product en maak je toestel uniek met Ali Gulec designs.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

ARTISTIEKE TELEFOONHOESJES – ALI GULEC

Ali Gulec uit Istanboel is gepassioneerd kunstenaar. Zijn creaties zijn onverbiddelijk, gedurfd en barsten van de hypnotische kleuren, vibrerende patronen en surreële indrukken.

Heavy metal, Mexicaanse doodscultus en popcultuur, bloemen en dieren - Allemaal elementen die Ali in zijn designs altijd aan het licht brengt. Zijn werken zijn deels traditioneel getekend, maar ook deels digitaal gemaakt. Door deze mix weet hij opvallende en onderscheidende kunst op de markt te brengen.

DeinDesign vereeuwigt Ali’s designs voor jouw op hoesjes en folies.

Waar wacht je nog op? Kies snel je lievelingsdesign en verfraai jouw elektronische apparaat met Ali Gulecs kunst!

Loading