Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Design FAQ's

Hier vind je de meest gestelde vragen over onze designs en ontwerpmogelijkheden.
1. Zelf ontwerpen
Welke mogelijkheden heb ik om zelf te ontwerpen?
In onze online configurator kun je één afbeelding of meerdere afbeeldingen uploaden en naar wens ontwerpen. Bovendien kun je tekst in verschillende kleuren en lettertypen toevoegen en met onze grote selectie overlays of achtergronden je hoesje de laatste finishing touch geven.
Hoe lang duurt het proces van zelf ontwerpen?
Met onze online configurator kun je binnen enkele minuten je persoonlijke ontwerp maken.
Welke kwaliteit moeten mijn foto's hebben om ze te gebruiken voor het zelf ontwerpen?
Om er zeker van te zijn dat je favoriete foto een optimale printkwaliteit heeft, raden we een minimale bestandsgrootte van 16MB aan. Als je deze grootte niet haalt, verschijnt er een melding in de editor. Bovendien worden alleen de beeldformaten JPG en PNG ondersteund. Onze configurator ondersteunt de kleurmodi RGB (aanbevolen) en CMYK.
In welk bestandsformaat kan ik uploaden om zelf te ontwerpen?
We accepteren zowel JPEG's als PNG's. PNG-bestanden zijn handig om afbeeldingen op transparante achtergronden weer te geven, mits het bestand al zo is opgezet. Onze configurator ondersteunt ook de kleurmodi RGB (aanbevolen) en CMYK.
Waarom wordt mijn zelfontworpen afbeelding wazig weergegeven op weg naar de winkelwagen?
Dit is slechts een automatisch gegenereerd webweergave. Deze weergave simuleert alleen jouw voltooide ontworpen product. Als je de opgegeven beeldgrootte hebt aangehouden, zal je afbeelding in goede kwaliteit bij je worden afgeleverd.
Wat gebeurt er met mijn geüploade afbeeldingen en gegevens?
Je gegevens zijn veilig bij ons. Jouw geüploade afbeeldingen worden na je bestelling verwijderd en worden niet intern of op andere wijze gebruikt. Om deze reden kun je bijvoorbeeld geen eerder ontworpen ontwerp opnieuw bestellen. Meer gedetailleerde informatie vind je in ons privacybeleid.
Zijn er speciale aandachtspunten waar ik op moet letten bij het gebruik van de configurator?
Bij de Tough Case en onze Premium Case wordt jouw ontwerp om de hoeken gedrukt vanwege de sublimatiedruktechniek. Let er daarom bij het gebruik van de zelfontwerp-configurator op dat jouw afbeelding de hele behuizing vult tot aan de aangegeven markering, zodat de afdruk over de hoeken gegarandeerd kan worden.
Welke afbeeldingen mag ik gebruiken om zelf te ontwerpen?
Gebruik alleen afbeeldingen die van jou zijn of waarvoor je het recht hebt om ze te gebruiken. Door het uploaden van je afbeeldingen ga je akkoord met onze privacyverklaring en bevestig je dat je geen afbeeldingen van anderen of afbeeldingen van internet gebruikt en dat je alle nodige rechten op de afbeeldingen bezit.
Geldt het herroepingsrecht ook voor een zelfgemaakt product?
Elk product dat je bij ons bestelt, wordt speciaal voor jou geproduceerd. Ondanks de op maat gemaakte producten bieden wij jou de service dat je jouw bestelling binnen 30 dagen bij DeinDesign kunt annuleren. Bovendien kun je binnen 12 maanden gebruik maken van de wettelijke garantie.
2. Designs
Zijn de officiële licenties echt geldige licenties?
Bij al onze licenties zijn we een officiële partner en kunnen we je daarom deze licentie aanbieden.
Waar komen de designs vandaan?
Hier zijn 3 mogelijkheden: Een deel wordt aangeboden door kunstenaars uit verschillende gebieden. Een ander deel wordt in samenwerking met onze officiële licentiepartners zoals Disney, Star Wars, Naruto & Co gemaakt. Het derde deel komt van onze eigen ontwerpers, die alleen voor jou de nieuwste trends en onderwerpen opnemen en ze omzetten in geweldige ontwerpen.
Welke opties heb ik om mijn design te kiezen?
Als je op zoek bent naar een specifiek design, kun je gebruikmaken van de zoekoptie en eenvoudig zoekwoorden invoeren. Alle bijpassende designs worden dan weergegeven. Met de filteroptie kun je sorteren op kleuren, stijl en interesses. Of je verandert de sortering: meest populaire producten eerst of toch liever de nieuwste? Bovendien zijn onze designs ingedeeld in werelden die je helpen bij het vinden van je design.
Hoe wordt mijn design op het product gedrukt?
Onze producten worden lokaal in Duitsland afgedrukt en speciaal voor jou geproduceerd. Hiervoor worden verschillende drukmethoden gebruikt, namelijk sublimatiedruk of directe druk. De sublimatiedruk wordt toegepast op onze Premium en Tough Cases. Hierbij wordt het ontwerp in bijzonder heldere kleuren op de behuizing gedrukt. Het is verkrijgbaar in mat of glanzend en bedekt alle hoeken en randen. Alle andere producten worden verfraaid met directe druk. Let wel op, er worden geen verfraaiingen zoals goud- en glitter en geen tactiele bijzonderheden afgedrukt.
Kan ik een telefoonhoesje kopen zonder ontwerp?
Natuurlijk kun je al onze hoesjes ook zonder design kopen - selecteer gewoon "Geen design" bij onze designselectie. Trouwens, we bieden veel van onze hoesjes ook aan in verschillende kleuren.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder!
Loading