Zelf ontworpen producten

Ontwerp jouw droomproduct zelf.

Laat jouw herinneringen tot leven komen op jouw eigen ontworpen product.

Personaliseer jouw product in 3 eenvoudige stappen.

Hier kun je je echt creatief uitleven.

Telefoonhoesje zelf ontwerpen
Telefoonhoesje ontwerpen

Hier kun je je echt creatief uitleven.

Met de configurator heb je toegang tot een breed scala aan illustraties en overlays om jouw eigen foto's mee te combineren. Het eindproduct is een elegant en exclusief telefoonhoesje.

Nu zelf ontwerpen

Een persoonlijk cadeau is altijd een schot in de roos!

Sleutelhanger zelf ontwerpen
Zelf ontworpen sleutelhanger

Een persoonlijk cadeau is altijd een schot in de roos!

Maak van jouw sleutelbos iets bijzonders met een persoonlijke sleutelhanger - creëer hem eenvoudig met onze configurator.

Nu zelf ontwerpen

Vorm jouw wereld zoals jij hem graag ziet.

Ontdek jouw creatieve kant: Hier vind je talloze ideeën en inspiratie om onze producten, zoals telefoonhoesjes, sleutelhangers, spelcomputers en laptops, op een unieke manier te customizen.

Veelgestelde vragen

Welke opties zijn er om mijn eigen designs te maken?
Ontwerp jouw hoes helemaal zelf: Upload één of meerdere afbeeldingen en pas deze aan naar jouw wensen. Maak gebruik van onze ontwerpsjablonen of collagemogelijkheid en voeg tekst toe in verschillende kleuren en lettertypen. Maak het af met onze ruime selectie aan overlays en achtergronden.
Hoe lang duurt de productie van mijn bestelling?
Na betaling wordt jouw bestelling binnen 48 uur speciaal voor jou geproduceerd in Duitsland. Zodra jouw bestelling verzendklaar is, ontvang je van ons een verzendbevestiging per e-mail.
Mag ik alle afbeeldingen gebruiken die ik wil bij het zelf ontwerpen?
Gebruik alleen afbeeldingen die van jou zijn of waarvoor je het recht hebt om ze te gebruiken. Door het uploaden van jouw afbeeldingen ga je akkoord met ons privacybeleid en bevestig je dat er geen afbeeldingen van anderen of afbeeldingen van het internet worden gebruikt en dat je alle nodige rechten hebt op de afbeeldingen.
Hoe lang duurt het ontwerpproces?
In onze configurator kan je binnen enkele minuten jouw persoonlijke design maken. Upload een foto - kies een layout - voeg tekst en/of stickers toe - klaar. Snel en eenvoudig in 3 stappen.
Zijn er bijzonderheden waar ik op moet letten in de configurator?
Bij de Toughcase en het Premium hoesje wordt jouw design door de sublimatiedruk om de hoeken gedrukt. Zorg er daarom in de self-design configurator voor dat jouw foto de hele case vult tot aan de aangegeven markering, zodat de bedrukking over de hoeken kan worden gegarandeerd.
Welk bestandsformaat kan ik uploaden voor zelfontwerpen?
Wij aanvaarden zowel JPEG's als PNG's. PNG-bestanden zijn ideaal voor de weergave van motieven op transparante achtergronden, mits het bestand al op die manier is aangemaakt. Onze configurator ondersteunt ook de kleurmodi RGB (aanbevolen) en CMYK.
Wat gebeurt er met mijn geüploade afbeeldingen en gegevens?
Jouw gegevens zijn veilig bij ons. Jouw geüploade afbeeldingen worden na je bestelling verwijderd en niet intern of anderszins gebruikt. Daarom kan je bijvoorbeeld geen design bestellen dat al gemaakt is. Meer gedetailleerde informatie vind je in ons privacybeleid.
Geldt het herroepingsrecht ook voor een zelf ontworpen product?
Elk product dat je bij ons bestelt wordt speciaal voor jou geproduceerd. Ondanks maatwerk bieden wij je de service dat je je bestelling bij DeinDesign binnen 30 dagen kunt annuleren. Daarnaast kan je binnen 6 maanden gebruik maken van de wettelijke garantie. Mocht je ontevreden zijn over je product, neem dan in ieder geval contact met ons op.
Ik heb een transparant hoesje gekozen, waarom ziet mijn hoesje er gekleurd uit?
Als je een transparante hoes selecteert, wordt deze niet volledig transparant weergegeven omdat de hoes meestal op een zwart apparaat wordt weergegeven. Laat je hierdoor niet afschrikken, onze transparante hoezen blijven transparant.
Is er een bepaalde levensduur voor mijn telefoonhoesje?
Wij voeren voor elke introductie een slijtagetest uit, maar dit heeft geen enkele betekenis voor de duurzaamheid van onze producten.
Loading