Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Betalingsinformatie

De volgende betaalmethodes zijn beschikbaar voor de website:

Diners Club
American Express
Visa
Mastercard
Paypal
Zeichenfläche 4

We beginnen met de productie van de door jou bestelde artikelen zodra we je betaling hebben ontvangen.

Betalingsinformatie
PaypalTijdens het bestelproces word je doorgestuurd naar de website van de online aanbieder PayPal. Om het factuurbedrag via PayPal te kunnen betalen, moet je daar geregistreerd zijn of je eerst registreren, zich legitimeren met jouw inloggegevens en de bestelling aan ons bevestigen. Na het plaatsen van de bestelling in de shop vragen wij PayPal om de betalingstransactie te initiëren. De betalingstransactie wordt direct daarna automatisch uitgevoerd door PayPal. Tijdens het bestelproces ontvang je verdere instructies.
CreditcardNadat je je bestelling hebt bevestigd, voer je de gegevens van je creditcard in. Je kunt betalen met MasterCard, Visa, American Express of Diners Club.
iDEALNadat je iDEAL hebt gekozen als betaalwijze, selecteer jij jouw eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van jouw bank. De banken gebruiken verschillende methodes om de betaling te verifiëren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een TAN-code via SMS, een QR code in de app of een e.dentifier. De betaling wordt vervolgens direct verwerkt. Tijdens het bestelproces ontvang je verdere instructies.
Loading