Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

Ancello

Ancello Designs

Kies een product en personaliseer het met een Ancello design.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

GEWELDIGE DESIGNS VOOR JE TELEFOON VAN EN MET ANCELLO

Onder haar kunstenaarsnaam “Ancello” maakt de grafisch ontwerpster Annegret Ebert al jaren deel uit van de designer-scene.

Haar kinderen zijn voor Annegret de grootste bron van inspiratie en daarom ontwerpt ze graag speelse en felgekleurde designs. Tegelijkertijd ontwerpt ze ook graag abstracte dierportretten en patronen.

Voor ons heeft Annegret een aantal van haar lievelingsdesigns uitgezocht. De telefoonhoesjes zien er bovendien niet alleen goed uit, maar ze bieden ook een betrouwbare bescherming voor jouw telefoon.

Je kan nu jouw smartphone, tablet of laptop met de exclusieve designs van Ancelle verfraaien!

Loading