Bespaar nu -15% op unieke hoesjes voor mobiele telefoons - Code: SUMMER15

Andrea Haase

Andrea Haase Designs

Kies een product en personaliseer het met een Andrea Haase design.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

TELEFOONHOESJES OM VERLIEFD OP TE WORDEN VAN ANDREA HAASE

“Wat kan ik zeggen? Ik hou van kunst, het is mijn passie en het is het enige wat ik wil doen.”

Andrea Haase bracht bijna 10 jaar door in het buitenland terwijl ze op zoek was naar de juiste weg. Nu ze weer in Duitsland is, leeft en werkt ze nu een voormalige melkerij niet ver van de Oostzee.

De kunstenares houdt ervan om vrij te zijn en zonder beperkingen te werken. Afhankelijk van het project mixt ze daarom de meest uiteenlopende technieken en stijlrichtingen. Daardoor maakt ze altijd weer iets heel bijzonders.

Kies een design van haar dat jou persoonlijk het meeste aanspreekt en stijl met jouw nieuwe hoesje of folie je laptop, smartphone, tablet of gameconsole.

Loading