Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Badbugs Art

Badbugs Art Designs

Kies een product en personaliseer het met een Badbugs Art design.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

BADBUGS TELEFOONHOESJES – ALLEEN VOOR JOU

Philipp Rietz is een digitaal kunstenaar en web developer. De kunstenaar is bekend voor zijn creatieve, magische illustraties en zijn originele designs. In het begin was ontwerpen slechts een hobby van hem, maar al snel werd duidelijk dat dit talent gestimuleerd moest worden en werd het een fulltime baan.

Ben jij net zo’n fan van zijn designs als wij? Wat dacht je dan van een tablethoes of telefoonhoesje van Badbugs? Of misschien zelfs wel een coole designfolie voor je gameconsole? Of het nu gaat om de “Black Cat” of de beeltenis van LSD-ontdekker Albert Hofmann - met Badbugs designs onderscheidt jouw smartphone zich gegarandeerd van de grijze massa.

DeinDesign hoesjes zorgen niet alleen voor een stijlvolle uitstraling van je apparaten, maar beschermen ze ook perfect.

De keuze is aan jou – Make it yours!

Loading