Bespaar nu -15% op unieke hoesjes voor mobiele telefoons - Code: SUMMER15

Badly

Badly Designs

Kies een product en personaliseer het met een Badly design.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

TELEFOONHOESJES EN TABLETHOEZEN IN BADLY-LOOK VAN DEINDESIGN

“Fearless for Life!”

Badly-Wear - dat is de rockende merchandise voor Bad Boys en Bad Girls!

Of het nu gaat om een T-shirt, rugzak of pet – voor Badly-Wear moet het voldoen aan twee voorwaarden: ten eerste moet er minstens één doodskop op staan en ten tweede zwart als de nacht! Regenbogen en eenhoorns zijn voor zachtgekookte eieren en hebben hier geen plaats!

Zwart + doodskop = Badly style

In de Badly shop bij DeinDesign vind je het passende telefoonhoesje voor jou. Het past perfect op een zwart siliconen hoesje of een zwarte flipcase. Want welke andere kleur ook?

Kies nu het bij jou passende Badly design van DeinDesign voor jouw tablet of telefoon!

Loading