Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Barre Noire
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

ACCESSOIRES VAN BERRE NOIRE VOOR JOUW TELEFOON, TABLET OF LAPTOP

Sinds 2009 brengt modedesinger Timm Süßbrich zijn visie op model, vorm en kleding over op de prêt-à-portercollecties van zijn Berlijnse label BARRE NOIRE.

Altijd met de focus op erkenning in de vorm van gefundeerde en ontspannen modellen, een eclectische mix van de meest uiteenlopende stofstructuren, patronen en haptische waarnemingen. Daarbij gebruikt hij steeds weer nieuwe vormen en richtingen, verbindt hij zijn inspiratie met emoties en verwachtingen aan zijn collecties zonder deze verwachtingen na te komen, herformuleert hij ze of plaatst hij ze in nieuwe betekeniscontexten.

Timm Süßrich vindt uitdrukking in zijn handgemaakte stukken in de terugkeer van de mode op zichzelf, op de kunst van het handwerk en het ontwerp. Van de conceptie tot het ontwerp tot het uiteindelijke maken in zijn atelier.

Kies jouw lievelingsdesign en verander jouw smartphone in een modeaccessoire!

Loading