Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

Boruto

Boruto Designs

Kies een product en personaliseer het met Boruto designs.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

OFFICIËLE BORUTO DESIGNS VAN DEINDESIGN!

Boruto is het vervolg op de populaire anime Naruto Shippuden. Nadat Naruto de ninjawereld heeft kunnen redden, vindt er in dit vervolg een generatiewisseling plaats. De chaos ninja heeft het uiteindelijk tot de zevende Hokage geschopt, is getrouwd met Hinata Hyuga en heeft twee kinderen. Terwijl de kleine Himawari Uzumaki op haar moeder lijkt, heeft Boruto de koppigheid van zijn vader geërfd, evenals zijn temperament.

Nu kun je gemakkelijk je favoriete personages uit de Boruto mangaserie op je apparaten zetten en ze altijd bij je hebben. Of het nu gaat om een telefoonhoesje, een tablethoes of een folie voor gameconsoles of laptops, er is genoeg ruimte voor je favoriete Borutodesign.

Loading