Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

Danny Ivan

Danny Ivan Designs

Geef jouw dagelijkse metgezellen een unieke look met Danny Ivan designs.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Abstract en kleurrijk – telefoonhoesjes ontworpen door Danny Ivan

Heb je zijn stijl eenmaal gezien, is het niet moeilijk om Danny Ivans handschrift overal te herkennen.
De kunstenaar uit Porto heeft bedrijven als Apple, Huawei en Adobe als klant.

Van kleins af aan was Danny gefascineerd door kleuren en al haar facetten. Van deze passie heeft hij zijn beroep gemaakt en is wereldwijd gevraagd als grafisch ontwerper.

Breng kleur in het spel met de designs van Danny Ivan op je telefoon

Voor ons heeft Danny een selectie van zijn favorieten gemaakt – Designs die erom schreeuwen om gedrukt te worden op een hoesje voor jouw telefoon of op een folie voor jouw laptop.

Breng kleur in je leven en op je telefoonhoesje. Kies jouw Danny Ivan lievelingsdesign en make it yours!

Loading