Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

De Kleine Prins

De Kleine Prins Designs

Kies een product en personaliseer het met designs van De Kleine Prins.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

OFFICIËLE DE KLEINE PRINS DESIGNS BIJ DEINDESIGN!

Wie kent het sprookjesachtige verhaal van Antoine de Saint-Exupéry over de Kleine Prins niet? De Kleine Prins komt van een verre ster en laat daar zijn roos achter. Op zijn reis naar de verschillende planeten leert hij op aarde de vos kennen, die hem leert: “Je ziet alleen goed met je hart, het wezenlijke blijft onzichtbaar voor de ogen”. De Kleine Prins besluit daarom terug te kregen naar zijn roos.

Licentiedesigns van en met de Kleine Prins

Met de nieuwe designs van de Kleine Prins en de magische levenswijsheden kan je jouw dagelijkse metgezel, zoals jouw telefoon, laptop of je game console kleurrijk verfraaien en veel vreugde verspreiden.

Versier met de folies en hoezen van DeinDesign en met de Kleine Prins jouw lievelingsspullen en tover een glimlach op je gezicht.

Loading