DesignMaster

DesignMaster Designs

Kies een product en personaliseer het met designs van DesignMaster.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Suikerzoete kittens voor je telefoonhoesje

Het team van "DesignMaster" Martin Helmstädt uit Berlijn heeft ondertussen naam gemaakt onder het merk "Carbon Designs".
Carbon Designs verkoopt hoogwaardige carbonfolies en op maat gemaakte ontwerpen.

Voor zijn shopdesigns hier bij DeinDesign keert Martin terug naar zijn oorsprong als grafisch ontwerper en legt de focus op zijn favorieten: Kittens!
Wij vinden dat daarvoor geen reden nodig is: katjes zijn de overtreffende trap van het woord “suikerzoet” en komen altijd goed aan bij iedereen!

In de DesignMaster shop heb je de mogelijkheid "Kitty" of "Minka" op je telefoon, smartphone of gameconsole te vereeuwigen.

Voor kittens heb je toch eigenlijk geen argumenten nodig? Kittennnnnnnnnns!
Kies jouw design uit en make it yours!

Loading