Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Disney Mickey Mouse
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

De beroemdste muis ter wereld: Mickey-Mouse-telefoonhoesjes speciaal voor jou!

Mickey Mouse geldt zonder meer als de bekendste muis ter wereld en betovert al jaren lang zowel jong als oud. Bij DeinDesign komt de frivole muis opnieuw tot leven in de vorm van een breed assortiment aan leuke Mickey-Mouse-telefoonhoesjes . In de Mickey-Mouse-shop kann ieder zijn eigen, passende motief samenstellen en op die manier het idool uit de kindertijd op zijn smartphone aanbrengen.

Een individuele look met jouw Disney-klassieker

Grote oren, een schattige neus en altijd een lach op zijn gezicht – zo kennen we de frivole muis maar al te goed. Ga voor de betoverende Mickey Mouse voor op je smartphone en gun je mobieltje een magische Disneylook.

Jouw Mickey Mouse telefoonhoesje

Een innovatieve printtechnologie bied je een kleurrijke en spotless print van jouw lievelingsmotief met hoogkwalitatieve vormgeving. De Mickey-Mouse-fanartikelen geven je alledaagse leven een echte Disney-feeling!

Loading