Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Disney Minnie Mouse

Disney Minnie Mouse Designs

Kies een product en personaliseer het met Minnie Mouse designs.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Ga mierzoet door het leven met het Minnie-Mouse-smartphonehoesje

Er bestaat haast geen groter fenomeen dan de schattige Minnie Mouse van Walt Disney die de harten van zowel jong als oud steelt. Met het Minnie-Mouse-telefoonhoesje kun je dit gevoel dagelijks beleven en elke dag van de week met je meedragen: werp een blik op het Minnie-Mouse-telefoonhoesje, sluit je ogen en droom weg bij het beeld van een prachtige sprookjesdag.

Disney-Feeling met jouw nieuwe smartphonehoesje

In de Minnie-Mouse-Shop vind je een breed assortiment van licentiemotieven voor jouw unieke smartphonedesign. Het Minnie-Mouse telefoonhoesje verleent elke phone of tablet een magisch optreden. Bovendien zorgen de hoesjes en tablets van DeinDesign voor een uiterst veelomvattende bescherming. Het hoogwaardige materiaal en de sublieme afwerkingen zorgen ervoor dat je smartphone zeer goed in de hand ligt .

Kies het design dat goed bij je past en geef je wereld een beetje Disneyland-Feeling!

Loading