Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

Disney Pixar

Disney Pixar Designs

Kies een product en personaliseer het met Pixar designs.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Telefoonhoesjes en meer met je favoriete Disney Pixar-helden

Als je ook zo opgetogen wordt wanneer de Lamp van Disney Pixar op het scherm voorbij stuitert, getuigt dat van goede smaak. Immers, films als „Toy Story“, „Finding Nemo“ en „Brave“ hebben niet alleen miljoenen jonge en oude kijkers in vervoering gebracht, maar ook Oscars gewonnen. 

Pratende auto's of Schotse prinses - jij beslist

Kijk maar eens naar onze ruime keuze aan designs en je zult je favoriete held vinden. Ontwerp nu jouw Disney Pixar telefoonhoesje bijvoorbeeld met Lightning McQueen , Nemo of Woody. Of neem de onverschrokken Merida op een laptop folie of op je tablethoesje

Kies nu een design dat het best bij je past en ontwerp jouw apparaten individueel met één van onze Disney Pixar designs!

Loading