Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Disney Princess
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Voorzie je smartphone van een gouden kroon met een Disney-Princess-telefoonhoesje

Welk meisje droomt er nu niet van om ooit eens een prinses te zijn? Om samen met Arielle in de diepe oceaan te zwemmen, om net als Cinderella in een prachtige prinsessenjurk door een balzaal te zweven of zoals Belle van „Belle en het Beest“ in een sprookjeskasteel te leven. Met het Disney-Princess-telefoonhoesje heb je jouw ievelingsprinses altijd dichtbij je.

Samen met de prinsessen van Disney stylish en sprookjesachtig door het leven

In onze Disney Princess shop kun je uit een zeer divers aanbod van licentiemotieven kiezen en jouw lievelingsprinses uitkiezen. Op die manier geef je je smartphone een magische uitstraling. DeinDesign garandeerd je een perfecte print en telefoonhoesjes die een goede bescherming bieden.

Loading