Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

Disney Villains
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Schurkachtig en stylish met het Disney Villains smartphonehoesje

Je vriendinnen zijn helemaal weg van prinsessen en roze meisjesmotieven maar jij bent anders? Dan is een Disney Villains telefoonhoesje precies het juiste voor jou! laat de mensen schrikken met jouw favoriete Disney schurk! Er wachten boosaardig mooie motieven op je zoals de gemene onderwaterheks Ursula, de ijdele en listige Maleficent en vele andere boosaardige Disney-schurken.

Een individuele look met de Disneyschurken

Beleef samen met Maleficent, Ursula of Cruella schurkachtige avonturen en laat je door hen in je alledaagse leven begleiden. Als je in de bus of op het schoolplein je mobiele telefoon uit je tas vist, zul je vast en zeker geinteresseerde en verbaasde blikken krijgen! De Disneyschurken wachten er nu al op, om jouw smartphone of tablet te veroveren!

Kies jouw favoriete schurk en zorg samen met Ursula, Cruella of Maleficent voor schrik en angst!

Loading