Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson Designs

Kies een product en personaliseer het met designs van Elisabeth Fredriksson.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Jouw smartphone als kunstwerk met een telefoonhoesje van Elisabeth Fredriksson

"Art is my Life"

Kunst was altijd al onderdeel van Elisabeth Fredrikssons leven. Al in haar jongere jaren ontdekte ze haar passie voor schilderen en toen ze op haar vijftiende haar eerste camera kreeg, was ze echt verslaafd.
Haar studie aan de kunstacademie maakte haar nog veelzijdiger en sindsdien is de Zweedse een wereldwijd gevraagd grafisch ontwerpster. Kunst is haar leven

Een kunstzinnige update voor jouw smartphone

Elisabeth heeft haar lievelingsdesigns voor ons uitgezocht. Gloednieuw zijn haar Art Deco designs! De Elisabeth Fredriksson fanartikelen geven jouw smartphone of tablet niet alleen kunstzinnige klasse, maar bieden ook de perfect bescherming

Kies nu jouw favoriete Elisabeth Fredriksson telefoonhoesje en verander jouw smartphone in een echt kunstwerk!

Loading