Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Elvira Clement

Elvira Clement Designs

Kies een product en personaliseer het met designs van Elvira Clement.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

TELEFOONHOESJES EN MEER MET DESIGNS VAN ELVIRA CLEMENT

Ontdek de kleurrijke kunstwerken van Elvira Clement en breng meer kleur in je leven.

Zo kleurrijk en bruisend als het leven zelf. Dieren en natuur illustraties in krachtige kleuren - dat zijn de schitterende designs van ELVIRA CLEMENT! De schoonheid van de natuur, vastgelegd op een nieuwe manier.

Je houdt van dieren, natuur en felle kleuren? Dan vind je zeker een telefoonhoes die je hart sneller doet kloppen. Veel plezier met snuffelen.

Je kunt nu je smartphone, tablet of laptop versieren met de exclusieve designs van Elvira Clement. Make it yours! 

Loading