Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

Florent Bodart

Florent Bodart Designs

Kies een product en personaliseer het met designs van Florent Bodart.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Telefoonhoesjes en folies voor jouw apparaten – met designs van Florent Bodart

Florent Bodart is een Frans illustrator. Hij maakt eigenzinnige, deels surrealistische, kunstwerken – designs uit een andere wereld. Inspiratie vindt hij in de natuur, technologieën en het verleden.

Uitgesproken veelzijdigheid en humor – Florent Bodart

Voor zijn fanshop heeft Florent zijn lievelingsdesigns uitgezocht. Deze zijn perfect voor elk hoesje of folie.
Overigens is Florent niet alleen een getalenteerd grafisch ontwerper, maar hij maakt ook samen met zijn broer elektronische muziek – een echt multitalent!

Wek de kunst van Florent Bodart tot leven en verfraai jouw dagelijkse metgezellen met zijn designs!

Loading