Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

Florian Walz
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Telefoonhoesjes in de stijl van Florian Walz

Florian Walz is een freelance grafisch ontwerper uit Baden-Württemberg. Tot zijn klanten behoren zowel pas opgerichte lokale startups als wereldwijd opererende bedrijven met eeuwenlange traditie. David Garrett, Nana Mouskouri, de Duitse Bondsdag en vele anderen zijn overtuigd van zijn unieke werk.

Voor zijn DeinDesign shop heeft Florian een aantal van zijn lievelingsdesigns uitgezocht. Doodskoppen, bloemen, harten, spreuken, vlaggen, robots, diamanten – Er is niets wat de ontwerper niet gebruikt in zijn kunst.

Jij houdt ook van veelzijdig? Je zoekt steeds weer iets wat niet iedereen heeft? Haal dan nu snel een nieuw hoesje of designfolie voor jouw elektronische apparaat.

Toon de hele wereld jouw persoonlijke smaak!

Loading