Bespaar nu -15% op unieke hoesjes voor mobiele telefoons - Code: SUMMER15

Produktwelten

Froilein Juno Designs

Kies een product en personaliseer het met designs van Froilein Juno.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

FLEUR JE ALLEDAAGSE LEVEN OP MET EEN FROILEIN JUNO TELEFOONHOESJE

Froilein Juno houdt van vormen en kleuren, werkt met verschillende technieken en materialen en combineert vakkundig analoog en digitaal tekenen. Kunstenaar zijn betekent voor haar dat ze zich laat gaan, zich niet aanpast, maar doet waar ze op dat moment zin in heeft. Dit resulteert in totaal verschillende werken die de vele facetten van Froilein Juno weerspiegelen.

Kies je favoriete design en trakteer je smartphone, tablet en meer op een stukje kunst!

Loading