Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Happy Tails dierenportretten
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Telefoonhoesjes in dierlijke stijl bij deindesign!

"Zorgvuldig en met liefde"

Maxi Raimer is een grafisch ontwerpster uit Hamburg.
Onder het label “Happy Tails Tierportraits” maakt ze individuele huisdierportretten voor klanten over de hele wereld. Of het nu gaat om een hond, kat of wasbeer, elk dier wordt door haar vereeuwigd en naar wens in een uniek kunstwerk veranderd.

Fantastisch en kleurrijk: De Happy Tails Fanshop

Maxi heeft voor ons enkele van haar lievelingsdieren uitgezocht – Het perfecte telefoonhoesje voor iedereen die van zowel dieren als kleuren en kunstwerken houdt!

Bestel nu een uniek telefoonhoesje met “Happy Tails Tierportraits”!

Loading