Hotvisions
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Fotografische Designs von Hotvisions voor jouw telefoonhoesje

Achter het label “Hotvisions“ zit de fotograaf en ontwerper Tobias Holzhäuser.
Zijn passie is het moment waarop hij bijzondere momenten en stemmingen met zijn camera vastlegt en daardoor heel bijzondere foto’s ontstaan.

Heel bijzonder zijn Tobias‘ zwart-wit foto’s en deze heeft hij daarom voor zijn collectie van lievelingsfoto’s gekozen.

Kies jouw favoriete design van Hotvisions en ontwerp daarmee jouw telefoonhoesje of een folie voor je laptop en maak een opvallend, stemming makend kunstwerk.

Loading