Bespaar nu -15% op unieke hoesjes voor mobiele telefoons - Code: SUMMER15

Janosch
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

De mooiste personages van Janosch op jouw telefoonhoesje laten drukken

Sinds vele decennia hebben de personages van Janosch een vaste plek in het hart van vele generaties kinderen die met boeken als “Oh, hoe mooi is Panama” en “Post voor de Tijger” zijn opgegroeid. De kleine Beer en de kleine Tijger met zijn tijgereend kunnen jou nu door het dagelijkse leven begeleiden.

Met jouw Janosch telefoonhoesje naar Panama

Wanneer jij van de tijgereend en alle andere personages uit Janoschs boeken houdt, kan je hier jouw Janosch telefoonhoesje bestellen.
De telefoonhoesjes van DeinDesign bieden jouw smartphone bovendien betrouwbare bescherming.

"Kom, vind een schat" en ontdek vele Janosch fanartikelen bij DeinDesign en bestel vandaag nog je Janosch telefoonhoesje!

Loading