Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

Jonas Loose Art
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Telefoonhoesjes en folies van Jonas Loose

"Ik hou niet van beperkingen. Mijn kunst is de enige plek waar ik echt doe wat ik wil en waar ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten gaan.''

Jonas Loose is een digitaal en experimenteel kunstenaar uit Hamburg en werkt als reclame- en foodfotograaf. Met zijn kleurrijke en surreële kunstwerken verrast de Hamburgse kunstenaar zijn kijkers met de meest verschillende dagelijkse voorwerpen. Hij gebruikt bijvoorbeeld dieren, planten of menselijke lichaamsdelen en zet deze in een verrassende compositie vakkundig in scène.

In Jonas zijn wereld is alles mogelijk

Zijn bron van inspiratie is zijn fascinatie voor de natuur en daarbij kent zijn fantasie geen grenzen: in zijn kunst vind je het flamingo-ijsje, de egel-avocado en het pizza-sterrenstelsel.

Laat je betoveren door de fabelachtige wereld van Jonas Loose en bestel zijn kunstwerk voor op jouw telefoon, tablet of laptop!

Loading