Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

JP Gansewendt Photography
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Telefoonhoesjes en meer met designs van JP GANSEWENDT PHOTOGRAPHY

Hallo jullie fans van blauwe zwaailichten.

Mijn naam is John-Paul, afgekort ook wel JP genoemd.

Zo is ook mijn bedrijfsnaam JP Gansewendt Photography ontstaan.

Ik ben 24 jaar oud en ik ben productfotograaf in de brandweerwereld. Bij mijn fotoshoots beelden we echte scenario’s van oproepen uit en werken we met reële omstandigheden met echte brandweermannen. Alleen zo ziet de foto er echt en natuurlijk uit. Echt vuur, echt ongeluk, echte oproepen! Mijn moto: “Kan niet bestaat niet.” Ik ben zelf sinds 11 jaar actief bij de vrijwillige brandweer en ben toentertijd bij de jeugdbrandweer begonnen. Mijn opdrachtgevers komen van over de hele wereld en zijn bedrijven als de firma Dräger, AWG, Bullard en ESKA.

De wereld van de brandweer is grenzeloos en er is niets, wat niet bestaat…

Loading