Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Katerina Kirilova

Katerina Kirilova Designs

Kies een product en personaliseer het met designs van Katerina Kirilova.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Liefdevol ontworpen telefoonhoesjes van Katerina Kirilova

„Nature ist my artistic inspiration“

Katerina Kirilova is de definitie van een natuurmens:
In het bijzonder houdt ze van bloemen, vogels en vruchten.
Alles wat moeder natuur in haar verscheidenheid te bieden heeft, dient als haar als inspiratie.

Kunst en verbonden zijn met de natuur meets telefoonhoesje

Met waterverf en inkt creëert de Bulgaarse kunstenares haar afbeeldingen het liefst – altijd druk om zich als artiest verder te ontwikkelen en haar grenzeloze passie in haar werk te laten vloeien.
Daarbij onderneemt ze ook uitvluchten in de wereld van het abstracte.

Voor haar collectie bij DeinDesign heeft Katerina een selectie van haar lievelingswerken samengesteld – Artistieke prenten die erop wachten om op een telefoonhoesje te worden vereeuwigd.

Ontwerp nu jouw telefoonhoesje, carry case of lapotop met een uniek design van Katerina Kirilova en draag haar natuurliefde altijd bij je!

Loading