Katinka Reinke

Katinka Reinke Designs

Kies een product en personaliseer het met designs van Katinka Reinke.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

telefoonhoesjes en folies voor jouw apparaten – met designs van Katinka reinke!

De designs van Katinka herinneren aan thuis en reislust tegelijkertijd. Met haar moderne illustraties laat ze steden, landen en zelfs planeten schitteren in harmonische kleuren.

“Plaatsen van verlangen op je apparaten.”

Katinka maakt kunst van lievelingsplaatsen, geïnspireerd door haar omgeving en haar vele reizen. De globetrotter uit Hamburg neemt ons met haar kunst mee naar de metropolen van deze wereld, van Berlijn naar Sydney of zelfs naar de maan.

Ontdek de wereld met de kunst van Katinka Reinke en verfraai jouw thuis en jouw dagelijkse metgezellen, zoals je telefoon, tablet of laptop met haar inspirerende designs!

Loading