Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

Kubistika

Kubistika Designs

Kies een product en personaliseer het met designs van Kubistika.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

"Kaleidoscoping and triangleizing and simplifying the world!"

De in Berlijn gevestigde ontwerper Boris Draschoff creëert kunst die de letterlijke vertaling uit het Grieks volgt van het woord 'caleidoscoop', dat 'observatie van mooie vormen' betekent. Door onderwerpen te vereenvoudigen, brengt hij ze terug tot hun essentie. Of hij nu vormen en kleuren herstructureert volgens kubistische lijnen, of waanzinnige pop-artachtige collages creëert in een speeltuin van pastels, je kunt er altijd op vertrouwen dat hij je perspectief omdraait.

Loading