Bespaar nu -15% op unieke hoesjes voor mobiele telefoons - Code: SUMMER15

Michael Tompsett

Michael Tompsett Designs

Kies een product en personaliseer het met designs van Michael Tompsett.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

TELEFOONHOESJES EN MEER MET DESIGNS VAN MICHAEL TOMPSETT

Michael Tompsett is een in Londen geboren kunstenaar die momenteel in het zuiden van Spanje woont.
Hij is gespecialiseerd in de grafische vormgeving van stadsskylines. Hij zoekt graag naar unieke en interessante manieren, om dingen te visualiseren, zoals de steden waarin we leven.

Neem een kaart of skyline van jouw favoriete stad op je telefoonhoes! Geef jouw laptop, smartphone, tablet of gameconsole stijl met jouw nieuwe hoesje of folie.

Loading