Naruto Shippuden
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

OFFICIËLE NARUTO DESIGNS BIJ DEINDESIGN!

In de wereld van Naruto Shippuden, Sakura Haruno, Sasuke Uchiha en Kakashi Hataka gaat het om ninja’s en demonen. In het ninja-dorp Konohagakure was er een paar jaar geleden een demonenaanval, die alleen gewonnen kon worden door het bijna onoverwinnelijke vossenmonster met negen staarten in de kleine Naruto op te sluiten en te verzegelen. Naruto leeft als verstotene in het dorp en heeft slechts één doel: Hij wil ninja worden. Zo begint de succesvolste mangaserie ter wereld in Japan, die van 1999 tot 2014 alle manga-fans enthousiast heeft gemaakt en die ook vandaag nog veel fans heeft.

Je lievelingskarakters van de mangaserie Naruto kan je nu gemakkelijk aanbrengen op al je apparaten en zo kan je ze altijd bij je dragen. Of het nu gaat om een telefoonhoesje, tablethoes of een folie voor game consoles of laptops, er is altijd genoeg plek voor jouw lievelingsdesign van Naruto.

Loading