Ninola Design
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Bonte en sprekende telefoonhoesjes van ninola design

Ninola is een textieldesignstudio uit Valencia en is erin gespecialiseerd om handgeschilderde illustraties en patronen te maken om alledaagse voorwerpen mooier te maken. De kunstenares en designer achter de studio, Laura Muñoz Estellés, inspireert met haar bonte en sprekende kunstwerken met veel liefde voor detail.

In haar kunstwerken komen haar kunstzinnige talenten uit de modebranche samen met de beeldende kunst. Kleurrijke Aquarelillustraties met speelse kleurverlopen zijn kenmerkend voor Laura en deze zet ze met elke penseelstreek vakkundig in scène.

Verfraai ook jouw dagelijkse voorwerpen als je telefoon, tablet of laptop met kleurrijke en speelse aquarellen uit de Ninola Design collectie!

Loading