Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Peanuts

Peanuts Designs

Kies een product en personaliseer het met designs van Peanuts.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Charlie Brown, Snoopy en co. op jouw telefoonhoesje

Op 2 oktober 1950 introduceerde Charles M. Schulz een gloednieuw stripverhaal met een ongewoon rondhoofdige held, "Good ol' Charlie Brown". PEANUTS was geboren. De lezers leerden al snel een heleboel ongewone jonge personages kennen en liefhebben: de filosofische Linus en zijn chagrijnige grote zus Lucy; de pianospelende Schroeder; de aandachttrekkende Sally; en ook de vrienden Franklin, Peppermint Patty, Marcie, Pigpen en zijn beroemde stofwolk. Maar niemand steelt de show zoals Snoopy, de schattigste beagle ter wereld. Van een bescheiden begin in slechts zeven Amerikaanse kranten, is PEANUTS niet alleen uitgegroeid tot de populairste strip in de geschiedenis, maar ook tot een waar wereldwijd fenomeen.

Zet de cultfiguren van de Peanuts op je smartphone, tablet en meer!

Loading