Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Spongebob

Spongebob Designs

Kies een product en personaliseer het met Spongebob designs.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

SpongeBob op je telefoonhoesje, tablet of laptop

Sinds 1999 heeft de tekenfilmserie SpongeBob een groot en nog altijd trouw publiek. De serie gaat over de gele pons SpongeBob die in de onderwaterstad Bikini Bottom woont. De goed gehumeurde spons houdt van zijn job in een burgerrestaurant en brengt zijn vrije tijd door met zijn beste vriend Patrick.

Sla nu toe en geniet elke dag van je nieuwe SpongeBob accessoire!

Loading