Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

STAR WARS
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Het space-achtige smartphonehoesje van Star Wars

Darth Vader, C3PO, R2D2 en Yoda zijn allemaal terug te vinden in de Star Wars shop van DeinDesign. Er zijn natuurlijk ook Star Wars smartphonehoesjes met de legendarische karakters Luke Skywalker, Prinses Leia en Han Solo - de helden uit de eerste saga. Voor degenen die helemaal weg zijn van de hoofdfiguren uit de nieuwe Star Wars films bestaat er de mogelijkheid om personages als Finn en Rey met hun machtige wapens op de achterzijde van de smartphone te plaatsen. De veelzijdige smartphonehoesjes in verschillende uitvoeringen zijn het perfecte geschenk voor alle Star Wars fans, die hun smartphone een persoonlijk tintje willen geven.

Maar niet enkel dat, op DeinDesign vind je nog veel meer Star Wars fanartikelen wat dacht je van folies voor je eigen consoles, je tablet, je laptop etc.

Kies vandaag nog voor je eigen Star Wars telefoonhoesje. May the Force be with you!

Loading