Verzending & levering

100% Tevredenheid

Klantenservice

treechild

treechild Designs

ies een product en personaliseer het met designs van treechild.
Telefoonhoesjes & telefoonkoorden

Ontdek beschermende telefoonhoesjes, stijlvolle telefoonkoorden en handige accessoires voor je smartphone. En alles is aanpasbaar in jouw stijl.

Tablet- & laptophoesjes

Bescherm je tablet en laptop met deze stijlvolle hoezen en je bent perfect gestyled voor elke gelegenheid en goed voorbereid op eventuele valpartijen.

Rugzakken & tassen

Onze rugzakken met verwisselbare flap, trendy telefoonkoorden en andere praktische accessoires helpen je om onderweg georganiseerd te blijven.

Accessoires

Ontdek gepersonaliseerde accessoires zoals AirPods-hoesjes, sleutelhangers en documenthoezen, waarmee je je dagelijkse leven leuker en mooier kunt maken.

Folies & stickers

Geef je apparaten een frisse look en bescherm ze tegelijkertijd met stijlvolle designfolies en stickers. Deze upgrade zal zeker de moeite waard zijn!

Telefoonhoesjes en meer met designs van Treechild

Ontdek de wereld van Treechild.

Treechild heet eigenlijk Nina en woont als kunstenares bij haar familie in Zwitserland. Nina is geboren in Berlijn, in een creatieve familie: Haar vader nam haar al op jonge leeftijd mee naar zijn eigen vernissages en tentoonstellingen.

 

Voordat Nina haar illustraties ontdekt werden, leerde ze zichzelf als klassieke autodidact te tekenen en te fotograferen. Later werkte ze voor bekende klanten zoals Tchibo en Mercedes.

Het maakt niet uit of Nina met de tablet, de camera of met penseel en waterverf iets creëert: haar werken zijn kleurrijk, nemen bijzondere perspectieven aan en reflecteren haar nieuwsgierige ader.

Loading