Snelle levering

100% Tevredenheid

Voor 6.000+ apparaten

Made with Love

Telefoonhoesje ontwerpen

Telefoonhoesjes met jouw mooiste foto's

Personaliseer je eigen telefoonhoesje met afbeeldingen, overlays en teksten in slechts 3 stappen - niemand anders zal er één hebben zoals de jouwe!

Zelf ontwerpen is eenvoudig

Telefoonhoesje met foto
Telefoonhoesje met foto's

Zelf ontwerpen is eenvoudig

Ook als je geen ontwerpprofessional bent, kun je gemakkelijk een cool design maken met behulp van onze configurator - probeer het nu zelf uit!

Zelf ontwerpen

Bescherm je telefoon in stijl, waar je ook gaat!

Hoesje met foto
Fotohoesje met koord

Bescherm je telefoon in stijl, waar je ook gaat!

Bescherm jouw telefoon tegen schade en maak altijd een goede indruk met onze Toughcase. Extra sterk en toch stijlvol, perfect voor elke situatie.

Hoesje ontwerpen

Nog meer inspiratie om zelf te ontwerpen:

Ongeacht voor welke van onze vele telefoonhoesjes je kiest, met DeinDesign kun je alles volledig naar jouw wensen aanpassen.

Veelgestelde vragen

Welke mogelijkheden heb ik om zelf te ontwerpen?
In onze zelf-ontwerp editor kun je één enkele afbeelding of zelfs meerdere afbeeldingen uploaden en deze naar wens aanpassen. Of je nu onze designsjablonen of de collagefunctie wilt gebruiken. Bovendien kun je een tekst invoegen in verschillende kleuren en lettertypen en je hoesje afmaken met onze brede selectie van overlays of achtergronden.
Hoe lang duurt de productie van mijn bestelling?
Na ontvangst van de betaling wordt jouw bestelling binnen 48 uur on demand en speciaal voor jou geproduceerd in Duitsland. Zodra jouw bestelling is verwerkt in de verzendafdeling, sturen wij jou per e-mail een verzendbevestiging.
Met welke afbeeldingen kan ik mijn eigen ontwerp maken?
Gebruik alleen afbeeldingen die van jou zijn of waarvan je het recht hebt om ze te gebruiken. Door het uploaden van jouw afbeeldingen ga je akkoord met onze privacyverklaring en bevestig je dat er geen afbeeldingen van anderen of afbeeldingen van internet worden gebruikt en dat je alle nodige rechten op de afbeeldingen bezit.
Hoe lang duurt het proces van het zelf ontwerpen en aanpassen?
Met onze editor kun je binnen enkele minuten jouw persoonlijke ontwerp maken. Upload een afbeelding - kies een lay-out - voeg tekst en/of stickers toe - klaar. Heel eenvoudig en snel in 3 stappen.
Welk bestandsformaat kan ik gebruiken om zelf te ontwerpen?
Wij accepteren zowel JPEG als PNG bestanden. PNG bestanden zijn geschikt om afbeeldingen op transparante achtergronden weer te geven, als de afbeelding zo is aangelegd. Onze configurator ondersteunt ook de kleurmodi RGB (aanbevolen) en CMYK.
Wat gebeurt er met de afbeeldingen en gegevens die ik upload?
Je gegevens zijn bij ons veilig. Na jouw bestelling worden jouw geüploade afbeeldingen verwijderd en niet intern of voor andere doeleinden gebruikt. Daarom kun je bijvoorbeeld geen eerder gemaakt ontwerp opnieuw bestellen. Meer gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.
Geldt het herroepingsrecht ook voor een zelfgemaakt product?
Elk product dat je bij ons bestelt, wordt speciaal voor jou geproduceerd. Ondanks dat het om een op maat gemaakt product gaat, bieden we de service dat je jouw bestelling bij DeinDesign binnen 30 dagen kunt annuleren. Daarnaast kun je binnen 6 maanden gebruik maken van de wettelijke garantie. Als je niet tevreden bent met jouw product, neem dan zeker contact met ons op.
Zijn er speciale aandachtspunten waar ik op moet letten tijdens het gebruik van de configurator?
Bij de toughcase en het premium hoesje wordt jouw ontwerp om de hoeken gedrukt vanwege de sublimatieprint. Let daarom goed op in de Zelf Ontwerpen-configurator dat jouw foto het hele hoesje tot aan de aangegeven markering vult, zodat de print over de hoeken gegarandeerd kan worden.
Loading